K-SAM AB

K-SAM är ett vårdbolag med rötter i Halmstad. Vi är 8 anställda i dagsläget och samtliga är erfarna undersköterskor. Verksamhetschefen är leg. sjuksköterska med mångårig erfarenhet av kommunal hemvård. För din trygghet erbjuder vi en och samma vårdpersonal som ansvarar för din hemhjälp, en sk kontaktperson.
Vid första mötet får du också foto och namn på de övriga anställda som kan komma hem till dig om din kontaktperson blir sjuk eller är ledig.
På K-SAM AB är vi måna om trivseln bland våra medarbetare och kunder. Brister trivseln har vi som regel att återkoppla alla klagomål inom 3-dagar. Vårt säte är i Göteborg men har hemtjänstens lokal och kontor i centrala Halmstad. All personal har god lokal kännedom.
Vår profil grundar sig i filosofen Aaron Antonovskijs idé om att livet skall vara meningsfullt, hanterbart och begripligt. Först då kan människan känna sig hel.
Vi vill ge våra kunder den vänlighet, kvalitet, trygghet, som vi själva behöver som arbetskamrat, som kund eller som medmänniska. Grunden i vårt koncept lyser tydligt igenom när vi är hemma hos dig.
Vårt motto: – Med vänlighet och ett gott bemötande kommer man långt i staden med tre hjärtan!

Vi utför följande tjänster
Vi utför biståndsbedömda omsorgstjänster.

Vi erbjuder följande tilläggstjänster
Vill du ha annan eller mer hjälp? Vi hjälper till med det mesta! Kanske behöver du någon som tittar till ditt hus när du är på semester? Eller klipper din gräsmatta? Dina fönster kanske behöver putsas? Tvätta, klippa och lägga håret hemma? Klippa naglarna i hemmet? Massage i hemmet? Ring oss eller tala med din kontaktperson.

Vår kompetens
Grundkravet hos oss för omsorgstjänster är undersköterskeutbildning. De flesta har dock ytterliga kompetenser såsom erfarenhet av vård i livets slutskede, erfarenhet av att vårda brukare med demens, funktionshinder och det normala åldrandet förstås!
Vi har personal med följande modersmål: serbo-kroatiska, ungerska och svenska. Förutom flytande svenska i tal och skrift kan alla tala engelska.
Har du annat modersmål än de nämnda så försöker vi att ordna detta för din optimala trivsel. Du väljer vem du vill skall komma hem till dig! All personal är noggrant kontrollerad i brottsregistret.
Skicka till en vän Skriv ut

Kommun: Halmstad Tjänst: , . Bokmärk permalink.