HomeMaid AB

Välkommen till oss på HomeMaid!
Vi hjälper våra kunder utifrån eget behov enligt biståndsbeslut till bättre livskvalité. Kanske är livskvalitet på ålderns höst något så enkelt som att bo kvar hemma och rå om sig själv. Då matkassarna blir för tunga att bära hem och städningen känns tung att klara på egen hand. Då känns vetskapen om att någon orkar och vill hjälpa till med de praktiska göromålen trygg. Vi erbjuder utbildad personal som alla har lämnat in utdrag ur polisens belastningsregister, har skrivit på sekretessavtal och bär företagskläder samt godkänd id-bricka.

Vi utför följande tjänster
I Halmstadkommun erbjuder vi alla former av biståndsbedömda service insatser som t.ex. Städning, Tvätt, Inköp.

Vi erbjuder följande tilläggstjänster
HomeMaid erbjuder dig att välja till den service du önskar utöver den som kommunen erbjuder dig som t.ex. * Storstädning * Flyttstädning * Strykning * Fönsterputs * Trädgårdsskötsel * Mangling * Matlagning * Rastning av husdjur * Ledsagarservice * Snöskottning.
Dessa tjänster betalar du privat och har möjlighet att få skatteavdrag för med 50% av kostnaden, ring oss så berättar vi mer.

Vår kompetens
Det säger sig självt. Man släpper inte in vem som helst i sitt hem. Därför är vi inte vilken leverantör som helst. Vi tummar aldrig på säkerheten och tryggheten för våra kunder, varför all vår personal är noggrant utbildade i våra höga krav på kvalitet, kompetens och flexibilitet.
Efter mer än tio år i branschen finns vi idag etablerade på närmare 20 orter, dels med egna filialer samt via kvalitetssäkrade samarbetspartners.

Övrigt
Varför välja HomeMaid? HomeMaid har gedigen erfarenhet av att serva privatpersoner med hushållsnära tjänster och alltid se till kundens behov. Du kan känna dig trygg när du anlitar HomeMaid. Du är själv delaktig i planeringen. Vårt motto ”Låt kunderna tala”.Skicka till en vän   Skriv ut

Kommun: Halmstad Tjänst: , . Bokmärk permalink.