Ella Vård och omsorg AB

Välkommen till Ella Vård & Omsorg AB! Vi är ett tjänsteföretag inom äldreomsorg. Vi erbjuder omsorgs- och serviceinsatser med erfaren och utbildad personal som strävar efter att tillgodose alla kunders behov.

Vi erbjuder följande tjänster:

  • Omvårdnadsinsatser
  • Sjukvårdsinsatser delegerade och instruerade av sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast.
  • Hushållsnära tjänster (tilläggstjänst)

Vår målsättning:
Vår målsättning är att ge en omsorg med hög kvalité och trygghet. Vår ambition är att i bemötandet alltid utgå ifrån Dina behov och önskemål. Tillsammans skapar vi ett ömsesidigt förtroende och kontinuitet i vårt arbete. Vår syn på äldreomsorg är enkel – vi ger Dig den trygghet, respekt, vård och omtanke som vi själva skulle vilja ha.

Vår kompetens
Vi vill tillgodose Dina behov med kompetent och erfaren personal för att underlätta Din vardag. Av våra medarbetare kan du förvänta dig en hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt respektfyllt bemötande. I verksamheten tillämpar vi en kvalitetspolicy, jämställdhetspolicy samt arbetar för en hållbar miljö. Genom vidareutbildning och kompetenshöjning av vår personalstyrka eftersträvar vi att kvalitetssäkra vårt arbete och vår service.
Många i vår personalstyrka är flerspråkiga vilket vi ser som en förutsättning för att kunna tillgodose samtliga kunders behov. Vi tillämpar individanpassad rekrytering i en så hög utsträckning som möjligt för att optimera din trivsel och ge Dig ”det där lilla extra” som förgyller vardagen. Det är Du som bestämmer vem som kommer till Ditt hem och vad som gör Din vardag komplett. Vi ser till att utföra uppdraget på bästa möjliga sätt.

Våra tilläggstjänster
Utöver de omsorgsinsatser Du blivit beviljad av kommunen erbjuder vi hushållsnära tjänster så som städning, flyttstädning, fönsterputs, tvätt, strykning, inköp, ledsagarservice, enklare trädgårdsarbete mm. Kontakta oss gärna för mer information.

Övrigt
Vi eftersträvar trygghet och tillit. All vår personal har arbetskläder och namnbricka. Vi lägger stor vikt vid social samvaro som ett led i en hälsosam vardag. Därför kommer vi att erbjuda träffar och aktiviteter som är anpassade just efter Dina intressen och önskemål. Tveka inte att önska och fråga om det som intresserar Dig.
……………………………………………………………………………………………………………………………
Adress Kontaktperson
Föreningsgatan 93 Verksamhetschef: Adnan Duric
432 36 Varberg Tel: 0734 266 545 / 0708 500 045
Tel. 0708 – 50 00 45 info@ellavarberg.se
www.ellavarberg.se adnan.duric@ellavarberg.se

Kommun: Varberg Tjänst: , . Bokmärk permalink.