Cederbonds AB

Med Cederbonds hemtjänst kan du vara säker på att du får den omsorg som just du behöver eftersom vi individanpassar vår rekrytering. Vi tar hänsyn till språkliga samt kulturella och traditionella aspekter. Trivs du med att ha många människor omkring dig eller känner du att det är tryggast med en liten krets som känner dig väl? Vid vårt första möte får du en presentation av samtliga medarbetare samt en egen kontaktperson i vårt team. Du får också möjlighet att lägga fram dina önskemål för din omsorg. Är du osäker hjälper vi dig att komma fram till en plan för just dig. Du är alltid välkommen att komma med önskemål och vi kommer att göra allt för att du ska känna dig nöjd.

Vi utför följande tjänster
Vi erbjuder omsorgsinsatser.

Vi erbjuder följande tilläggstjänster
Vi erbjuder hushållsnära tjänster enligt dina önskemål.

Vår kompetens
Cederbonds Hemtjänst är en grenverksamhet i ett större helhetskoncept inom Cederbonds AB, rörande vård, utbildning och konsultation för personer i behov av omsorg. Vi på Cederbonds AB besitter en mångårig erfarenhet av såväl funktionshinder, omsorg som personlig assistans.

Övrigt
Vi utför brottsregisterkontroll på samtliga personal för din säkerhet samt ser vi till att utbilda våra anställda för din trygghet. Vår personal har lång erfarenhet av hemtjänst och personlig assistans och alla som arbetar hos oss är utbildade eller har praktisk erfarenhet. För oss är det angeläget med utbildning och vi arbetar ständigt med kompetensutveckling inom vår verksamhet. För oss är det viktigaste att ni trivs med den omsorg ni får.
Skicka till en vän Skriv ut

Kommun: Halmstad Tjänst: , . Bokmärk permalink.