Assistansteamet i Halland AB

Välkommen till ett team med härligt glada kvinnor och män. Assistansteamet i Halland AB är ett företag som blandar glädje och trivsel med kompetens och professionalitet. Vårt mål är att göra Din dag bra och unik. Du skall känna dig trygg, säker och du är alltid vårt huvudsakliga fokus. Personalen som kommer hem till dig skall bli bekant då vi arbetar i små team som ansvarar för olika områden. Eftersom vi även arbetar med personlig assistans och serviceinsatser kan vi erbjuda tjänster med god kvalitet.

Vi utför följande tjänster

Assistansteamet i Halland AB utför omsorgsinsatser inom hemtjänsten.

Vi erbjuder följande tilläggstjänster
Vi utför även personlig assistans, serviceinsatser inom hemtjänsten, samt hushållsnära tjänster som städning, fönsterputsning och trädgårdsskötsel.

Vår kompetens
Hos oss arbetar människor med erfarenhet och utbildning som undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, lokalvårdare, assistenter och givetvis administratörer, allt för att alltid ha dig och din tillvaro i fokus samt att göra din dag bra, trygg, säker och härlig.

Övrigt
Vårt arbete utgår hela tiden ifrån dina önskemål så att du i största möjliga utsträckning får allting precis som du vill eller behöver. Vi har många års erfarenhet av personlig assistans och människor med funktionshinder och vår personal har god kompetens, både när det gäller erfarenhet, utbildning och rent socialt. Du kan alltid komma och träffa oss i våra lokaler, Café Klang & Co som ligger på Vallås Centrum i Halmstad.
Skicka till en vän Skriv ut

Kommun: Halmstad Tjänst: , . Bokmärk permalink.